ArabicEnglishPersian

041-33272581

نمای پانچ متال

پانچ متال | CNC پانچ | Punch Plate چیست:

 

پانچ متال یا صفحات فلزی پانچ شده (پانچ پلیت PUNCH PLATE) که در اصطلاح صنایع ساختمانی امروز به آن پانچ متال PUNCH METAL نیز گفته می شود، صفحاتی فلزی هستند که توسط دستگاه های بخصوصی تولید می شوند. این صفحات معمولا از جنس آلومینیوم، گالوانیزه و یا کامپوزیت می باشند و به عنوان محقق کننده طراحی های منحصر بفرد طراحان به عنوان پوسته دوم در نمای ساختمان به کار گرفته می شوند.

نمای پانچ زیپ پانل

اصلی ترین ویژگی ورق پانچ زیپ پانل در سیستم نمای زیپ پانل جهت انتقال نور طبیعی به داخل ساختمان و درعین حال ایجاد پوششی مطمئن می باشد. جنس آلومینیومی به دلیل ویژگی‌های ذاتی مقاومت در برابر خوردگی، برای انواع کاربردهای بدنه خارجی ساختمان مناسب می باشد. آلومینیوم پانچ شده می‌تواند ظاهری متضاد با ورق فلزی بدون سوراخ ایجاد کند و به این صورت در هر پروژه جذابیت بصری ایجاد کند. معماران می توانند آلومینیوم پانچ شده را برای کنترل عبور هوا، نور و صدا، یا صرفاً برای ایجاد معماری خاص استفاده کنند.
همچنین می توان به جای آلومینیوم از ورق های گالوانیزه و مس نیز استفاده کرد. از مهمترین مزیت های نمای پانچ، سبک بودن و عدم محدودیت در طراحی می باشد.

 

نمای پانچ متال:

 

نمای جدید پانچ متال پوششی ظریف برای طراحی ساختمان ارائه کرده است که با استفاده از ورق پانچ زیپ پانل، استحکام و کیفیت را با طراحی منعطف ترکیب می‌کند. نمای پانچ متال با ایجاد یک پوشش ظریف، جایگزینی مبتکرانه و سبک وزن بدون نیاز به تعمیر و نگهداری برای سیستم های سنتی تر می باشد.

 

نمای پانچ زیپ پانل

 

در هنگام شب، اجرای نورپردازی در پشت نمای پانچ، جلوه منحصربفردی به پوشش سقف آلومینیومی ساختمان می بخشد. تطبیق پذیری این محصول الهام بخش به معماران، طیف گسترده ای از امکانات طراحی را برای ایجاد برخی از چشمگیرترین ساختارهای معماری مدرن و نیمه شفاف می دهد.

 

نحوه تولید ورق پانچ زیپ پانل:

 

ورق پانچ زیپ پانل، حاصل انجام عملیات پانچ روی ورق های آلومینیومی و گالوانیزه می باشد. در عملیات پانچ با استفاده از دستگاه پانچ (CNC)، طبق یک الگوی مشخص حفراتی در ورق فلزی ایجاد میگردد. طیف گسترده ای از الگوهای پانچ برای پروفیل های زیپ پانل وجود دارد. بطور کلی صفحات پانچ شده با الگوی سوراخ های گرد استاندارد اقتصادی ترین نوع این ورق ها هستند.
این ورق ها پس از پانچ شدن، توسط دستگاه رول فرمینگ به شکل مورد نظر فرم دهی می شوند.

 

مزایای نمای پانچ متال:

 

برای اجرای این نوع نمای ساختمانی دانستن مزایا سبب انتخاب درست و بهینه می‌شود، در این بخش به برخی مزایا در نماهای پانچ متال می‌پردازیم.نمای پانچ زیپ پانل

• امکان اجرا بر روی انواع مصالح ساختمانی
• مقاومت بالا در برابر فشارهایی همچون باد، طوفان و …
• مانع انتقال آلودگی صوتی
• ایجاد نمای بصری منحصر بفرد
• مقاومت در برابر زنگ زدگی
• تنوع طرح
• ایجاد تهویه در ساختمان
• مقاوم در انواع اقلیم‌های آب و هوایی
• کنترل نور ورودی تابش شدید خورشید
• سرعت اجرایی بالا

 

اجرای نمای پانچ متال:

 

زیرسازی فلزی از اقدامات ضروری اولیه قبل از اجرای نمای پانچ متال می باشد. در ابتدا باید روش نصب سازه فضاکار انتخاب شود و سپس متناسب با آن زیرسازی روی نما انجام گیرد. نمای زیرین می تواند از مصالح مختلفی مانند سرامیک، سمنت، سنگ، کامپوزیت، شیشه و… باشد.

                         نمای پانچ زیپ پانل   نمای پانچ

روش‌های نصب ورق پانچ متال:

نصب پانچ متال با براکت فلزی روی پوسته
در این روش بیرون زدگی‌های خوبی روی نما ایجاد می‌شود که سایه اندازی زیبایی را در پی دارد.
در این روش برای نصب ورق‌های پانچ متال بر روی نمای اصلی از براکت استفاده می‌شود، هر ۴ سوی ورق‌های پانچ متال از براکت استفاده می شود.

نصب به روش خم بر روی سازه‌های فلزی
در این روش ابتدا لبه‌ی ورق‌های پانچ متال را خم می کنند که سبب مقاوم‌تر شدن این نوع از سازه به نسبت دیگر روش مستقیم می‌شود، در ادامه ورق‌ها توسط پیچ‌های گالوانیزه به زیرسازی فلزی متصل می‌شوند و همانند روش اجرایی فیکسینگ در نماهای کامپوزیت ورق‌ها را متصل می کنند.

نصب به وسیله پیچ از رو به زیرسازی نما
در این روش اجرایی بعد از مراحل زیرسازی، ورق‌ها به صورت مستقیم و با استفاده از پیچ‌های گالوانیزه بر روی نما اجرا می‌شوند.

اجرای پانچ متال به طریق سیستم کامپوزیت
این روش تا حدودی شبیه به روش اجرای کامپوزیت نما می‌باشد به این ترتیب که پیچ‌ها در درز‌ها اجرا می‌شوند و روی نما هیچ پیچی قابل مشاهده نخواهد بود.

ArabicEnglishPersian
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟